Saga om Stagstrup-erne

Oldebørn - tipoldebørn - tiptipoldebørn

Række i Sagaen

   Disse led af slægten er her ordnet i samme rækkefølge, som det var gældende i de tidligere kapitler, altså i den rækkefølge, Kristine og Christens børn blev født.

A: Efterkommere

     efter Mette og Gunnar.

B: Efterkommere

     efter Gudrun og Aage.

C: Der er ingen

     efterkommere efter Esther.

D: Efterkommere

     efter Maren og Ejnar.

E: Efterkommere

     efter Gudrun og Harald.

Ældste fætters ældste søn

A: Efter Gunnar og Mette

A
   Med henvisning til Kapitel 3 fik Mette og Gunnar 4 børn, og disse fire (børnebørn) har i alt 10 efterkommere (oldebørn) og mindst 14 tip-oldebørn. De nyeste led i denne gren er desværre kun sparsomt oplyst.

   Tove Brandhøj (Stagstrup) og Kristian Stagstrup fik to sønner og tre døtre.

   Den ældste fra 1959 er cand.mag. i historie Arne Brandhøj, Odense født den 12. august 1959. Han har været kontaktperson for ledige magistre og spiller vist backgammon på turneringsniveau. Han har sammen med Ingeborg Conrad tre børn, Asger, Johan og Ida Brandhøj Conrad, født 1986, 1988 og 1991. Både Arne og Ingeborg synes at være efterspurgte med tillidshverv som integrationsmedarbejder (arabisk talende), A-kassen for Højtuddannede, information om danske forhold og selvmordsforskning på universitetsniveau.

   Nummer to er Vibeke Stagstrup, som er født i 1961. Hun blev folkeskolelærer i Thy og har haft to samboende. Den første var Lasse Aagur, og sammen fik de to døtre, den 9. marts 1989 Kathrine Aagur Stagstrup og den 19. august 1990 Cecilie Stagstrup. Senere blev hun gift med Kurt Smedemark, og de bor i Solbjerg på Mors.
 

   Tove og Kristian Stagstrups tredje barn blev datteren Krista Stagstrup, idet hun er født den 30. maj 1963. Hun blev først uddannet bager og senere pædagog. Hun bor i Solbjerg sammen med sin mand Jørgen Pedersen, og de har to sønner, Matthias Stagstrup Pedersen  den 7. februar 1989 og Kristian Stagstrup Pedersen den 28. april 1995.

   Den sidste af pigerne er Berit Stagstrup fra den 10. august 1964. Også hun er lærer og bor i Ø. Jølby med sin mand, smed Poul Nygaard Jensen. Deres ældste er datteren Signe Stagstrup Jensen, født den 16. november 1990, og den næste er Konrad Stagstrup Jensen, født den 12. juli 1993, og den yngste er Kristiane Stagstrup Jensen, født den 5. november 1998.


  
I Tove og Kristians børneflok er den yngste Gustav Stagstrup fra den 28. februar 1968. Han er murer og har været samboende med Hanne Skødt, og Helene Aasgaard. Det er blevet til sønnerne Rasmus Skødt i 1994 og Godfred Bastian Aasgaard i 1995.


  
Elly Stagstrup, Mette og Gunnars ældste datter, og Carlo Andersen
blev gift i Karby Kirke. De blev bosat i Engesvang og fik i Kjellerup døtrene Eva Andersen (nu Eva Stagstrup Krause-Kjær) i 1962 og Mette Agerholm Andersen i 1964.

Elisa 18 år mellem forældrene Eva og Per Krause-Kjær

   Eva Stagstrup Krause-Kjær fra 1962 er beskæftigelsesvejleder og gift med Per Krause-Kjær, og de bor på en naturskøn nedlagt landejendom nær Silkeborg. De har ifølge FamilieJournalen fået 4 børn: Stefan i 1987, Elisa i 1988, Thomas i 1993 og Henriette i 1994.

Kildeangivelse

Mette Andersen Lombardo og familie

   Elly og Carlos anden datter er Mette Agerholm Andersen. Hun er født i 1964 og bor i Los Angeles, USA, hvor hun beklæder en stilling som regnskabschef. Hun er i Reseda gift med Ron David Lombardo, som driver selvstændig elektrikerforretning.
 

Stefan, Elisa, Thomas og Henriette

Ruth Stagstrup fra 1933 og Niels Peder Rasmussen fra Lønborg (han var 10 år ældre end Ruth) blev gift.Deres ældste søn er Gunnar Rasmussen fra den 29. januar 1966, og han bor i Varde. Sammen med Tina har han to døtre, Michelle og Cecilie. Den yngste søn hedder Preben Rasmussen. Preben er født den 14. marts 1969, og han bor i Ølgod. Begge Ruths sønner er ansat ved HTH-køkkener. Ruth døde omkring århundred-skiftet.

anden mand er Poul Erik Jensby, som også tidligere havde været gift og havde børn, bl.a. sønnen Erling fra år 1955. Ebba og Poul Erik blev gift på Nykøbing Rådhus i november 1976. Den 2. juni 1977 fik de sammen en lillesøster til Poul Eriks børn, datteren Hanne Jensby. Hun bor i Bjergby sammen med sin mand Søren Nielsen. Her fik de sammen i 2006 en søn ved navn Jeppe.

Ebba Stagstrups

Ebbas familie

B: Efter Aage og Gudrun

B

   Kapitel 4 oplyser, at Gudrun og Aage fik 6 børn. Efter dem kom der i alt 14 oldebørn. Efter dem er der i skrivende stund 29 tipoldebørn og 5 tiptipoldebørn.

   Inger og Hans Stagstrup Kristensen fik en søn Erland Stagstrup og en datter Anette Stagstrup. Anette har så fået en søn, og han kom til at hedde Johan Bøgh Stagstrup. Han er født den 20. april 1996 og er altså nu 11 år gammel.

blev født den 11. marts 1962. Han var landmand og havde en gård på Djursland med en stor svinebesætning. Han blev gift med Anni Stagstrup, der er et par år yngre end Erland. I dag er Erland anlægsgartner, og parret har ikke fået børn.

   Erland Stagstrup

Johan Bøgh Stagstrup 2006 ved Hans' 70 års dag

Anette Stagstrup

   Anette Stagstrup fra den 23. april 1965 blev uddannet maskintekniker hos Grundfoss. Hun blev gift med Henrik Bøgh Nielsen, og de fik en søn den 20. april 1996 ved navn Johan Bøgh Stagstrup, som nu går i skole på Mors.

Fra Aages 60-årsdag 24-2-1966: Gitte - Melvin - John - Aage - Gudrun - Judy - Erland - Kenneth - Palle - Tommy

Gitte Christensen

   Anette og Henrik er skilt, og Anette bestrider en ledende stilling på Mors i privat virksomhed.

   Ingrid og Tage Nielsen har 16 børnebørn og 5 oldebørn for tiden.

Gitte Christensen

Gitte og Søren

   Gitte Christensen er født Juleaften 1956. I 1977  blev hun gift med Søren W. Christensen, der er et par år ældre fra 1954. Han er typograf uddannet og har altid en fod inde i lokalpolitik. Sidder p.t. I Skive byråd. Gitte og Søren fik to døtre og én søn, Lene fra den 20. april 1977, Mette fra den 2. september 1981 og Jacob fra den 23. juni 1988.

Søren Christensen

Lene Christensen

   Gitte og Søren Christensens ældste datter Lene Christensen, Skive, har to børn sammen med Martin Børsting, Balling 

Lene Christensen

Tiptip Olde

   Den 16. juli 1998 fik de en søn, Nickolaj Børsting Christensen.

Martin Børsting

Nickolaj Børsting Christensen

Derved blev Gitte og Søren blev bedsteforældre, mens Ingrid og Tage blev oldeforældre for første gang.

Nicholaj Børsting Christensen

Simone Børsting

   Den 23. juli 2001 kom Simone Børsting til.

Simone Børsting

Mette Christensen

   Gitte og Sørens anden datter Mette Christensen.

Mette Christensen

René Bertel

Hun blev gift med René Bertel Stoholm. Familien bor i Rødding.

René Bertel

Sebastian Bertel Christensen

  De fik først sønnen Sebastian Bertel Christensen den 27. oktober i 2004.

Sebeatian Bertel Christensen

Cecilie Bertel Christensen

Senere fik de datteren Cecilie Bertel Christensen den 10. maj 2006. Cecilie er blandt de yngste i Stagstrup-slægten.

Cecilie Bertel Christensen

Jacob Christensen

   Gitte og Sørens søn er Jacob Christensen. Han er født den 23. juni 1988 og arbejder på slagteriet i Skive.

Jacob Christensen

Christiana

    Han er forlovet med Christiana, også Skive.

Christiana

John Stagstrup Nielsen

   Ingrids ældste søn er John Stagstrup Nielsen. Han er født den 1.2.1958 og blev uddannet tømrer. Nu virker John som lærer på  Skive Tekniske Skole.

John Stagstrup Nielsen

John og Mie

John blev gift med Anne Marie (Mie), og de flyttede til Oddense midt i Salling.

Anne-Marie Nielsen (Mie)

Thomas Stagstrup Nielsen

   Mie og John Stagstrup Nielsen fik først en søn den 23. november 1987, og det var Thomas Stagstrup Nielsen.

Thomas Stagstrup Nielsen

Mia Stagstrup Nielsen

Den 25. januar 1989 kom datteren Mia Stagstrup Nielsen.

Mia Stagstrup Nielsen

Sabine Stagstrup Nielsen

Og endelig fik de Sabine Stagstrup Nielsen den 10. august 1993. Børnene klarer sig eksempelvis særdeles flot i badmintonsporten.

Sabine Stagstrup Nielsen

Tommy Stagstrup Nielsen

   Nummer tre for Ingrid og Tage i året 1962 blev Tommy Stagstrup Nielsen, som blev uddannet murer.

Han blev gift med Dorthe Færch Christensen, og de fik sammen to døtre og én søn. I 1987 var det Trine Stagstrup Færch Christensen. Trine har i 2007 sammen med Mikkel fået datteren Emily Færch Lavridsen.

Tommy Stagstrup Nielsen

Tommy og Dorthe

   I 1989 kom Janni Stagstrup Færch Christensen til, og i 1991 var det lillebroderen Steen Stagstrup Færch Christensen.

   Dorthe og Tommy blev skilt, og Tommy blev gift igen, denne gang med Margit Pedersen.

Margit og Tommys børn: Torben - Jesper - Mikael - Tabita - Tobias - Markus

Tommy og Margit

   De fik sammen 6 børn. Den første var Mikael Stagstrup Nielsen i 1993, nummer to blev Jesper Stagstrup Nielsen fra 1994, og den tredje var også en søn, nemlig Torben Stagstrup Nielsen 1996. Så er der Tobias Stagstrup Nielsen 1998 og fra 2001 er det Markus. Endelig som den sjette kom pigen, og det var i 2002, og hun kam til at hedde Tabita Stagstrup Nielsen. Det er ikke sandsynligt, at der kommer flere børn; for Margit og Tommy har også gennemført en skilsmisse.

Anne-Lis, Palle og Kasper

Palle Stagstrup Nielsen

   Palle Stagstrup Nielsen er som den yngste af Ingrid og Tages børn født den 24-8-1964. Han  er specialarbejder og arbejder som chauffør. Sammen med Charlotte Laustesen fra Stoholm fik han i 1992 sønnen Kasper Stagstrup Nielsen.

Charlotte og Palle blev skilt, og senere blev han gift med Anne-Lis Bjerregaard Pedersen født 29.8.1972.

Ved Judy og Svends bryllup

Judy Aachmann Toft

   Karen og Aksel W. Hansen , Skive, fik tre børn (oldebørn), og her igennem har de forøget slægten med i alt 6 tipoldebørn.

Datteren Judy Aachmann Toft er født den 6. august 1961. Hun er blevet fuldmægtig i Skive Kommunes regnskabsafdeling. 
Mellemnavnet Aachmann stammer fra Judys farmor, Hilda. Efter kirkebøgerne skulle bogstavet h have været et k; men sådan blev det ikke ved Judys dåb. Således har også Judys børn arvet et h i deres navn – i modsætning til brødrenes børn.

Christine Aachmann Toft 2003

Christine og Heidi Aachmann Toft

   Judy blev i Julen 1990 gift med Svend Toft, som er på kontor hos byggefirma Kaj Ove Madsen i Skive. Den 21.3.1989 havde de fået datteren Christine Aachmann Toft
    Christine læser HHX i Skive. Og også lillesøsteren Heidi Aachmann Toft var med til brylluppet, idet hun er født den 29. august 1990. Heidi går i 10. klasse – også i Skive.

Heidi Aachmann Toft 2004

Emil Aachmann Toft

   Senere kom lillebror til den 1.8.1995, Emil Aachmann Toft, og Emil går i skole i Nr. Søby nær hjemmet.

Emil Aachmann Toft 2006

Kenneth Aackmann

   Kenneth Aackmann Hansen er den ældste af sønnerne efter Karen og Aksel. Han er født den 9. april 1963.

Kenneth og Laila Havndrup Aackmann

Hansen udgår

   I det sjællandske udtales efternavnet som bogstavet a, mens jyllænderne starter med bogstavet å, så alle tre familier har deres særpræg. Oprindelig hed Kenneth også Hansen; men det er senere blevet slettet.

Isabel, Laila og Frederik Havndrup Aackmann

Bo Aackmann Hansen

   Kenneth er akademiingeniør ved vejvæsnet på Sjælland og bor i Kgs. Lyngby.

   Han er gift med Laila Havndrup Aackmann, som er jurist ved Rejseankenævnet. De to unge har fået en datter og en søn.

   Først kom datteren Isabel Haundrup Aackmann den 7.12.2000, og hun går i skole i Kgs. Lyngby. Den 9.3.2003 blev sønnen Frederik Haundrup Aackmann født, og han går i børnehave i Kgs. Lyngby.

Karens yngste søn er fra den 17. januar 1966 og hedder Bo Aackmann Hansen. Han har job i dag som folkeskolelærer på Aakjærskolen i Skive. Som fritidsinteresse har han golfen, hvor han formentlig er slægtens bedste spiller.

Irene Hviid Omme og Bo Aackmann Hansen

Bo og Irene

   Han blev gift med Irene Hviid Omme, som er født den 3. oktober 1964. Hun er selverhvervende inden for modebranchen med designsalg hos ’My Soul’. Irene og Bo har sønnen Aksel Omme Hansen, som er født dem 3. november 1996 og går på Aakjærskolen i Skive.

Aksel Omme Hansen 2006

Jørgen Stagstrup

   Kirsten og Jørgen Stagstrup fik 3 sønner, hvoraf Thure og Rune er gift, mens Bjarke og Anne-Louise har valgt ikke at gifte sig (endnu).

Bjarke, Rune og Thure Stagstrup

Thure Stagstrup

     Til dato har de tre par afstedkommet i alt 6 børnebørn (tipoldebørn).

Helle Holmgaard Stagstrup

Thure og Helle

   Den 30. august 1967 fik de den første søn, Thure Stagstrup, og det var samtidig med, at deres nye parcelhus i Breum stod parat til indflytning.

Maria Holmgaard Stagstrup

Maria Holmgaard Stagstrup

   Thure gennemførte uddannelsen som maskinsnedker gennem møbelindustrien, og dette blev senere fulgt op af en værkføreruddannelse. For nogle år siden kom han til Vikan med hovedkvarter i Skive og med produktion rundt i mange lande i Europa. Her er han planlægger og indgår således i lederteamet.

   Thure blev i 1996 gift med Helle Holmgaard Christensen (nu Stagstrup), som er vokset op i Jebjerg. Hun er uddannet i salg og fremmedsprog som markedsøkonom og startede som sådan i møbelindustrien. Nu er hun hos DEIF, som har specialiseret sig inden for elektronisk udstyr til skibsfarten.

Kathrine Holmgaard Stagstrup 10 år Julen 2007

Kathrine og Merete Holmgaard Stagstrup

   De har sat et nyt parcelhus i Breum og deltager aktivt i idrætsforening og skolebestyrelse m.v.

Merete Holmgaard Stagstrup

Rune Stagstrup

   Sammen fik de tre døtre. Kathrine Holmgaard Stagstrup den 5. oktober 1997, Maria Holmgaard Stagstrup den 8. maj 2000 (Maria døde 8½ måneder gammel og er begravet på Grinderslev Kirkegård) samt Merete Holmgaard Stagstrup den 16. april 2002.

  Kathrine går på Breum Skole og er nået så vidt, at der er undervisning i engelsk sprog, hvilket optager hende meget. Hun holder meget af dans og rytmisk gymnastik. Det er heldigt, at hun er den ældste; for hun har et udpræget anlæg for dagpleje, hvor hun kan tage sig af de mindre i flokken.

    Den yngste af pigerne er Merete Holmgaard Stagstrup, født den 16. april 2001. Merete går i Breum Børnehave, hvor hun via stjerne-gruppen og månegruppen nu er avanceret til solgruppen. Merete er ’ude-pige’, og der skal meget til, før det er for meget.

kom til verden som den næstældste efter Kirsten og Jørgen den 26. juni 1969.

   Rune Stagstrup

Zhanna Stagstrup

Rune og Zhanna

    Rune Stagstrup blev i Aalborg uddannet som civilingeniør. I de første år lavede han højtryksrensere hos KEW i Hadsund, og derfra flyttede han til hovedstaden og laver mobiltelefoner hos Nokia, der ligeledes er en ambitiøs multinational virksomhed.

I sommeren 2001 blev han på et ganske fremmedartet sprog gift med Zhanna Stagstrup, som flyttede her til landet fra Brest længst mod syd i Hviderusland, Belarus. Hun er døbt til efternavnet Brutskaja.

I hovedstaden Minsk var hun beskæftiget ved undervisning på det nationale universitet. Ved Brøndby Strand har de sat et parcelhus.

Nina Stagstrup 2007

Bjarke Stagstrup

   De fik sammen den 2. september 2003 datteren Nina Stagstrup, som nu også taler udmærket dansk foruden russisk og lidt engelsk sprog. Hun går i børnehave i Brøndby Strand og er meget glad for at tegne lige sin mor.

   Bjarke Stagstrup er som Kirsten og Jørgens yngste født den 4. april 1973, og hans kæreste og samlever er Anne-Louise Degn Hansen, født i Herning den 12. april 1973.

   Bjarke gik også på universitetet. Som noget sjældent forekommende er han blevet cand. mag. i hele tre fag, nemlig historie, religionsvidenskab og samfundsfag. Dette anvender han flittigt som underviser på Herning Gymnasium.

 I Gjellerup ved Herning er han og hans familie flyttet i et nyere parcelhus. Her bor han sammen med Anne-Louise.

Anna-Louise Degn Hansen

Bjarke og Anne-Louise

   Anne-Louise gennemførte uddannelsen som cand. mag. i fransk og religionsvidenskab, og hun har på forskellig vis haft gavn af den baggrund. Nu er hun blevet ansat hos Danmarks tekstilhøjskole i Herning. Her er hun konsulent i landets Center for Intelligente Tekstiler.

Børnene bliver nemlig hurtigt større. Sammen har de to først en datter, Laura Elisabeth Degn Stagstrup den 26. oktober 2003. Laura går i børnehaven i Gjellerup, og hun optræder altid gerne med sang og teater.

Laura Elisabeth Degn Stagstrup

Laura og Nicolas

   Lillebror til Laura er Nicolas Alexander Degn Stagstrup. Han er født den 22. december 2005 og skal hver dag i dagpleje nær ved hjemmet. Det er allerede nu ganske klart, at han er en glad gut, som kun vanskeligt tager ved lære af de stød, som livet giver, bare der er mad nok.

Nicolas Alexander Degn Stagstrup 2007

C: Esther Stagstrup

C

   Idet Esther ikke blev gift eller fik børn, er der ikke her i denne saga noget at berette om efterkommere.

D: Efter Ejnar og Maren

D

   Med henvisning til Kapitel 5 fik Maren og Ejnar 3 børn, en søn, en datter og atter en søn. Efter disse kan vi berette om 8 efterkommere (oldebørn) og i alt 10 tipoldebørn.

   Kristens ældste datter er Anne Stagstrup, som er født den 11. januar 1970. Et år af skolegangen fandt sted i USA, hvor hun opholdt sig som datter af huset, og hun fulgte den normale skolegang dér. Senere er hun uddannet markedsøkonom, og hun arbejder som sådan i København, hvor hun bor lige uden for Christiania. Hun er ikke blevet gift og har heller ingen børn.

   Kristens yngste datter er Jette Stagstrup, som er født 9. november 1972. En del af skolens overbygning blev taget på Aabybro Ungdomsskole. Hun har efterfølgende været beskæftiget med forskellige ting, og hun arbejder nu på Elcold i Hørby ved Hobro, hvor hun er med til at lave frysere. Hun mødte i ungdomsårene Matio, som kommer fra Iran. De fik sammen sønnen Patrick Stagstrup den 16. september 1992, og datteren Caroline Stagstrup kom til verden den 16. juni 1994.

Helene Nors Valsgaard

Meta og Laurits

   Som sidste skud på stammen kom Oliver Stagstrup til verden den 16. september 2002 – lige netop på storebrors 10 års fødselsdag. Familien har i de fleste af årene boet i Hobro og har i sommeren 2007 taget et helt nyt hus i Hobro i brug.

   Meta og Laurits Nors fik 2 piger, Helene og Vibeke.

Poul Kristian Nors Valsgaard

Helene Valsgaard

   Helene Valsgaard så dagens lys den 4. oktober 1973. Hun gik først i skole i Stoholm og derefter på gymnasiet i Skive.

Anna Nors Valsgaard

Helene og Poul

 Her mødte hun sin nuværende mand Poul Valsgaard. De tog begge til Aalborg for at uddanne sig - Helene til pædagog og Poul til ingeniør.

Signe Nors Valsgaard

Ringkøbing

   I dag bor de i Ringkøbing og har fået 3 børn. Anna Nors Valsgaard, som blev født 4. april 2002, og Signe Nors Valsgaard og Marie Nors Valsgaard, som blev født 27. februar 2005.

Marie Nors Valsgaard

Metas yngste datter

Vibeke Nors Nielsen er den yngste af Meta og Laurits’ piger.

Vibeke Nors Nielsen

Vibeke Nors Nielsen

   Alle 3 er til hverdag i børnehave i Ringkøbing. Helene arbejder i dag ved Ringkøbing/Skjern kommune som dagplejepædagog og Poul arbejder på Vestas som ingeniør.

Kim Nors Nielsen

Vibeke og Kim

   Vibeke Nielsen er født den 21. maj 1976, og hun startede også i skole i Stoholm, men hun fik så lyst til at komme på efterskole. Det blev Staby efterskole, som hun valgte, og det kom til at betyde meget for hende. Hun blev vild med Vestjylland og fandt også sin nuværende mand Kim Nielsen i det vestjyske. De bor i dag i Tim og har fået 2 børn.

Mona Nors Nielsen

To børn i Tim

   Den ældste er Mona Nors Nielsen , som blev født 18. april 2004, og den yngste er Daniel Nors Nielsen, som blev født den 15. juli 2006. Mona er i børnehave og Daniel i privat dagpleje.

   Vibeke, der er butiksuddannet, arbejder i Brugsen. Kim, der er uddannet flyttemand, arbejder hos Envi-pro. Begge arbejdspladser er i Tim.

Daniel Nors Nielsen

E: Efter Gudrun og Harald

E

   Kapitel 6 har set på de tre børn, som Gudrun og Harald fik. Det er blevet til i alt 4 oldebørn og 4 tipoldebørn.

   Den ældste i flokken blev født i 1942, Svend Erik Holm. Svend Erik har ikke været gift og har ingen efterkommere.

og Tilde fik sammen en søn og en datter, og det er resulteret i to børnebørn (tipoldebørn).

   Erling Holm

Karsten og Irene Holm

   Tilde og Erlings søn er den ældste, idet Karsten Holm er født den 28. februar 1973. Han arbejder på Morsø Jernstøberi. 

   Karsten fik to børn. Det er er Louise Beck Holm, født den 7. oktober 1997, og den 5. juni 2000 kom Kristian Beck Holm til.

Louise er ældst og går i Skallerup Friskole. Yngst er Kristian,og han er også begyndt som elev på Skallerup Friskole.

Louise Beck Holm 6 år

Louise og Kristian Holm

   Datteren efter Tilde og Erling er Irene Holm, hun er født den 27. marts 1976. Irene er for tiden single og bor i København. Irene er jurist og har job i Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

   Karen Margrethe og Svend Bækhøj

fik 2 børn (oldebørn), og de har igen fået 2 børn (tipoldebørn).

Kristian Holm 4 år

Karen, Svend, Dorte og Morten

   Deres ældste er en pige ved navn Dorte Bækhøj Kristensen, født den 3. september 1973. Hun er køkkenassistent og gift med Allan Møller Kristensen fra den 23. juni 1970. Allan er maskinsnedker, og de bor i Flade på Mors. Dorte og Allan fik den 23. juni 1999 en datter Line Bækhøj Kristensen, som nu går i Bjergby Friskole.

Karen og Svends søn kom til den 27. januar 1978. Han hedder Morten Bækhøj og er landmand. Han bor i Erslev sammen med Helle Mikkelsen. Helle er født den 28. september 1980 og er sparekasseassistent. Sammen har de datteren Christiane Bækhøj fra den 24. august 2006.

Fra Lines dåb 1999: Mor - mormor - mormormor. Karen øverst - Gudrun - Dorte - Line

Anonym bruger 14.05.2012 00:48

Denne side er forældet. Syntes derfor den brude lukkes ned. Flere af udsagnene som er oplyst på siden er enten falske /eller delvis falske.


Nyeste kommentarer

04.04 | 09:40

På Google kan man finde melodien: Barndomsminder - morsomme sang...

12.01 | 13:10

LOL

14.05 | 00:48

Denne side er forældet. Syntes derfor den brude lukkes ned. Flere...

08.07 | 23:16

Billedet af Harald og Gudren er, som jeg husker dem varme og kærlig....