Saga om Stagstrup-erne

Seneste nyt om slægten

Engesvang og Sdr. Dråby

De forudgående kapitler blev til i året 2007 med en stor part af sagaens personer direkte inddraget som 'meddelere'. Således blev der lagt en grænse ind mellem før 2007 og efter 2007.

Imidlertid kan denne hjemmeside lettere end et trykt medium medtage begivenheder, som finder sted også efter, at stregen blev sat.

Carlo Andersen fra Engesvang, som var gift med Elly, afgik ved døden den 24. februar 2007.

Den sidste af Kristine og Christens børn var Gudrun Stagstrup Holm, og hun døde få dage, før hun kunne være blevet 97 år. Hun er begravet i Sønder Dråby sammen med Harald.

Kirken var fyldt op. Efter begravelsen var der en mindestund og en kop kaffe til dem, som fulgte Gudrun ved begravelsen.

Ældste fætters børnebørn i Odense

April 2011: Denne hjemmeside har i hvert fald inden for slægten været genstand for en vis interesse. Idet alle efterkommere må betragtes som meddelere, står dele af 'historien' af naturlige årsager stærkere end andre, mens andre dele er svagt beskrevet.

Det er således glædeligt, at vi nu har hørt fra Johan Conrad, Odense, som kan fortælle en del om, hvordan det i årene efter 2007 er gået de 3 børn efter Arne Brandhøj og Ingeborg Conrad.

Asger Conrad fra 1986 er den ældste. Han er nu uddannet pædagog, bor i sin fødeby Odense og er aktiv spejder i DDS.

Johan Conrad er fra 1987. Han er i færd med at uddanne sig til skibsfører hos Mærsk og bor ligeledes i Odense.

Den yngste er Ida Conrad fra 1991. Også hun er blevet hjemme i Odense, og hun afslutter til sommer HF, sådan at hun kan påbegynde uddanlsen som dyresygeplejerske.

Nyeste kommentarer

04.04 | 09:40

På Google kan man finde melodien: Barndomsminder - morsomme sang...

12.01 | 13:10

LOL

14.05 | 00:48

Denne side er forældet. Syntes derfor den brude lukkes ned. Flere...

08.07 | 23:16

Billedet af Harald og Gudren er, som jeg husker dem varme og kærlig....